Sagt om Annelie Eng

“Annelie är en passionerad problemlösare som med sin kunskap, livsglädje och smittande energi förändrar och utvecklar andra”

Annelie är en passionerad och drivande person som arbetar på ett positivt och förmedlande sätt. Hon är genuint intresserad av människor och hon har energi som smittar av sig och sprider trygghet.

Annelie går alltid in helhjärtat i det hon gör och står för, och ger bra råd för varje specifik situation. Annelie gör det hon älskar och hon gör det på ett positivt sätt, stark livsglädje och stor aptit på livet – Annelie har allt.

Annelie är en problemlösare som ser framåt och som lyser. Hon delar med sig av sina erfarenheter och brinner för att hjälpa och utveckla andra. Annelie är sakkunnig och har ett lugnt och harmoniskt bemötande där hon vinklar sin åsikt med bra försiktighet.

Hennes hjärta är stort och hon sprider trygghet. Annelie är helt enkelt kanon, någon att lita på.

Ovanstående är baserat på omdömen från 12 kollegor och kunder som besvarat ett antal frågerställningar anonymt september 2011. Svaren har sedan bearbetats och redovisats av Per Frykman och Karin Sandin – Du ett varumärke 070 – 624 00 58

“Med Annelie som hälsocoach har jag hittat min jämna balans som gör att jag trivs med mig själv och mitt liv.”

“Annelie vet vad hon gör och hur hon ska arbeta med mig för att jag ska närma mig mitt mål “

“Annelie coachar med framgångsrika resultat sina kunder mot både en hälsosam livsstil och nya karriärsmål. Rekommenderas!”

“Annelie har lärt mig att hitta jobb som inte finns. Nu jobbar jag igen!”