Föreläsningar

Det finns många tillfällen i livet när det behövs en utomstående som diskussionspartner. Unga vuxna kan behöva en vuxenreferens utan koppling till övriga livet där samtalen verkligen kan vara förutsättningslösa och öppna. Personer som ska bli chefer på sitt befintliga jobb eller t.ex. personer som arbetar för mycket på eget bevåg, kan behöva en mentor som balanserar frågeställningar för att säkra företagets utveckling och produktion.

Detta är ofta personer mitt i livet där det sällan finns tid för reflektion och samtal. Ett mentorsmöte blir en oas där de egna tankarna kan uttalas högt och inte bara inne i huvudet.

Som mentor delar jag med mig av mina personliga erfarenheter och kan även gå in i en coachande roll vid behov. Jag lyssnar efter vad som sägs bakom orden och ger råd utifrån individens behov och situation. Resultatet ska bli ökad trivsel, effektivare arbetsplats som i slutänden ger ett bättre resultat för gruppen och företaget.

Funderar du på att starta företag och eller har du redan gjort det och känner att det inte riktigt lyfter? Jag har själv varit nyföretagare och vet precis vad det innebär. Många av mina tidigare arbeten har dessutom varit verksamheter i entreprenörsfasen. 

Mitt stora kontaktnät har byggts upp under många år och det delar jag gärna med mig av. Du får stöd att utvecklas i din nya roll som ytterst ansvarig för din verksamhet. Oss företagare emellan.